Eduació

Un dels reptes que ens ha deixat la pandèmia és la salut i el benestar emocional dels adolescents i joves. En els últims mesos veiem indicadors que fan saltar les alarmes, com l’augment de les urgències psiquiàtriques en menors des de l’inici de la pandèmia.  

Segons l’informe publicat per UNICEF, la depressió i els intents de suïcidi s’intensifiquen entre els joves. A l’informe publicat a Frontiers in Psychologyde la Dra. Rocío Lavigne Cerván de la Universitat de Màlaga, on ha estudiat a 1.028 nens residents a Espanya amb edats compreses entre els 6 i 18 anys, es conclou que 7 de cada 10 menors i adolescents presenten puntuacions mig-altes d’ansietat  a conseqüència del que han viscut al confinament.   

És fonamental fomentar el benestar en els adolescents a través de la gestió emocional, donant-los eines per augmentar l’autoconeixement i poder gestionar l’estrès tenint així més recursos per afrontar situacions desconegudes.   

 LBconsultores hem creat tallers per a fomentar l’autoconeixement i el desenvolupament emocional dels joves entre 4t d’ESO i Batxillerat. Som conscients que cada escola té els seus  reptes i objectius. Per això realitzem programes a mida de les diferents necessitats.  

 Vols que desenvolupem i adaptem un pla d’actuació i benestar emocional a la teva escola?  

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario